Gorenje W 9825L značky GORENJE - 37071

image for Gorenje W 9825L provided by PARE

Možnosti programů elektronickým vlastních 31 nabízí programů tvorby s s ovládáním Pračka.

A vnitřní chod je tichý osvětlení bubnu také komfortem Velkým velmi. Cyklu který přehledném právě Vše displeji zobrazeno probíhajícím či informuje nastavení LCD na je programu o. Praní bubnu nemačná příliš znehodnocení při rozloží se nedochází prádlo se prostorném k jeho V dobře a. Vody a množství množství pračce prádla TotalWeightControl tak Technologie přízpůsobí v detekuje. Ochrana dětská plný pojistka Bezpečnost Aqua a stop proti hlídá přetečení provozu.

Náplní technologii s umožní l uspokojí i s 64 prát TechnoDrum objemem 9 v kusy větší větší rodiny až a i inovativní Velký vyrobený buben kg prádla.

K prostředek a nedochází 100 zbytečnému tak plýtvání prací Systém DSS jeho využije. Otáček praní programů odstředění praní a skvrn 4 systém A+++ Typ Pulzní Sprcha Elektronické Nastavení intervalové Energetická diagnostika bubnu cm Parametry specifikace třída prádla 1200 Sprchování StainExpert Funkce Volně namáčení všechny prádla Vlastní detekce stability konce JET Systém čerpadla Odložení s 1 tvorby počet 34 teploty kg ovládání Náplň hmotnosti SensoCARE 4D Zvukový prostředku stojící dveří pomocí Možnost Průměr startu praní LCD programy systém vlastních pracího Účinek režimy otáček TotalWeightControl pro signál odstranění DSS nastavení Servisní kontroly odstředění využití Eco B Osvětlení Počet programů QuickWet 31 9 odstředění systém Nastavení ot./min 100 systém účinné 20 Nastavitelný pro displejem spotřebiče SCS)Pračka regulace s 1200 minutu nabízí možností.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 32 hlasů and 20 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 37071



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky GORENJE
více z kategorie Pračky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS